SHOPPING

Rosendahl Grand Cru Soft / I-Have-list & Wish-list

Er veldig glad i serien Grand Cru Soft fra Rosendahl, og har fått en del i denne serien nå. Men mangler en del før jeg kan si jeg har komplett serie, derfor en oversikt for venner og familie – slik at de ser hva jeg har og hva jeg ønsker meg – i forhold til bursdag (April) og neste jul.

Dette har jeg fra før:

Klart glass

Porselen

Annet – annet

 

Dette ønsker jeg meg:

Klart glass

Porselen

Annet

Annet – annet

Sko på nett

Noen som handler sko på nett? Og har sjekket Zalando.no?

Zalando har et stort utvalg av både klær og sko, og de har også et stort salg pågående.

På siden sin skriver Zalando:

Zalando tilbyr sko til alle anledninger. Skulle det være et par ballerinasko til en dag i parken, høye hæler til festen, snøresko til jobbhverdagen, støvletter for gåturer i vinterkulden, eller sandaler på varme sommerdager – Zalando har alt et skohjerte kan begjære. I Zalandos skoavdeling finner du mer en 800 forskjellige skomerker, i 22.000 forskjellige modeller – og ikke kun til damer. Zalando tilbyr også et rikt utvalg av barnesko og herresko.

Selv har jeg skodilla når det kommer til å handle sko til barna, men ikke like mye når det kommer til å handle sko til meg selv. Så jeg har tittet litt på Zalando, og funnet et utvalg sko jeg kunne tenkt meg til ungene.

Først til Mats-Oliver:
S2114C01M-702@1.1 GB114A00C-855@1.1 G5414A006-502@1.1 AD114A02H-802@1.1

 

Så til Emma-Isabelle:

FU213A02M-002@1.2 FU213A01Q-402@1.1 SK113A02R-802@1.1

 

Er ikke helt bortevekk i sko, så har jo titta litt på noen til meg selv også da!

sko4 sko3 Sko1

 

Deler også et lite utvalg av klær. Først gutter, så jenter og så dame:Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.08.45

Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.12.35 Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.14.57 Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.15.46

Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.18.24

(innlegget er skrevet i samarbeid med Zalando)

 

MAM smokker i posten!

Kjente at jeg var så møkklei alle de kjedelige smokkene til Mats-Oliver, de har jo liksom INGEN kule i butikkene her. Så jeg tok en titt på eBay og jeg tok en titt på hjemmesidene til MAM – det er jo MAM som er favoritten her.

Fant mange kjempefine og kule, så var vanskelig å velge. Men vi valgte disse under her, og fikk de i posten i romjula – og hentet de ut på mandag! Mo er kjempefornøyd med sine nye «m-kka» :)

2ac9ccc2504a8160359a855690ab427f c68f83b885e92f0665369c81d5f76f3a f1395913c45e02792dd7ec2e9c6ffdc9

 

I tillegg til disse bestilte jeg også noen navnesmokker! Har nemlig savnet å kunne bestille det andre steder, så ble så glad når jeg så det var mulig her. Da kan vi sikre oss at Mo sine smokker ikke forsvinner i BHG, fordi de tar feil :) Litt kjedelige, men likevel gøy at det står navnet hans på dem! Bestilte 3 av dem!

IMG_4758

(Beklager dårlig bilde, hadde kun mobilen tilgjengelig og Photoshop er midlertidig ute av drift..)

Men tips til andre, som kanskje vil spare noen kroner, så selger de smokker på eBay også. Har handlet der noen ganger tidligere. Søk etter merke (MAM eller Avent feks) og pacifier. Et tips når man handler på eBay, er å sjekke hvor høy prosent positiv feedback selgeren har. Kan være greit å velge de som er «top-rated seller». Sjekk også siste feedback som selger har fått, om tidligere kunder har vært fornøyd eller ikke. Om noen er interessert, så kan jeg forsøke å lage en guide til hvordan å handle på eBay?!

Polarn O. Pyret har gratis frakt denne uken!

I går kveld fikk jeg mail fra ei dame som jobber hos Polarn O. Pyret, hun fortalte at de like før sommeren startet nettbutikk i Polarn O. Pyret. Dette er jo kjempekjekt for travle småbarnsforeldre, som ikke kommer seg så ofte på shopping. Jeg vet med meg selv iallefall, at jeg handler mer online – enn å gå i butikker. Hun fra Polarn O. Pyret ville ha et samarbeid med bloggen min, så dette innlegget er sponset.

 

I mailen fikk jeg også tips om at det nå i uke 33 er FRI FRAKT om man handler i nettbutikken. Derfor har jeg i dag handlet litt i nettbutikken. Og gleder meg til pakken kommer. Jeg bestilte et sett til Mats-Oliver (Longs og genser), samt lue og hals i samme mønster. Skikkelig stilig. Har tidligere handlet hos Polarn O. Pyret, så vet at klærne derfra er gode klær – så tenker at dette settet blir kjempebra å ha i barnehagen utover høsten og vinteren!

Butikken er veldig oversiktlig synes jeg, og det er lett å finne fram. Dog måtte jeg lete litt for å finne noe i rett størrelse til Emma-Isabelle og Mats-Oliver, så det er mulig det er litt utplukket akkurat nå. Derfor ble det bare dette ene settet til Mo, denne gangen.

 

For å komme til nettbutikken, trykker du HER. (Det øverste bildet er også linket).

Nettbutikken har kortbetaling eller PayByBill (faktura eller delbetaling). Å betale med kort er kjempekjekt, men savner Paypal merker jeg. Som levering kan man velge klimanøytral servicepakke og «på døren» gjennom posten.. Man kan også velge My Pack – noe jeg gjorde, ettersom jeg har dårlig erfaring med posten. Derfor var det en stor fordel at man kan velge My Pack! Handlekurven og kassesystemet i nettbutikken er helt greit, og som nettbutikker flest – det er lett å finne fram og lett å få betalt.

Mer om min opplevelse med Polarn O. Pyret kommer når klærne har kommet. Da kommer jeg til å skrive litt om hvor fornøyd jeg er/ikke er, både om levering av pakken og klærne i seg selv. Samt en kort oppsummering av helheten.

 

(Dette innlegget er sponset.)

Første innlegg!

Woohoo! Endelig er Macbook Pro i hus! Ventet lenge på den.. For en uke siden fikk jeg skattepengene og Mac’en ble bestilt!

I dag sov jeg og Mo lenge, fordi han er syk. Startet med feber i går, og sent i gårkveld kasta han opp. Vet ikke om det er fordi han hoster til han brekker seg, eller om det er fordi han har fått omgangen. Uansett, bråvåknet av at det ringte på døra – det var postmannen. Han kom med hele 6 pakker til meg, og omtalte seg selv om selveste julenissen! Haha!! Vi har i allefall én god postmann her!

Han kom med Mac’en, Time Capsule, HP photosmart 6510 (all-in-one printer), garn fra Pickles, pakke fra eBay og sengesett fra Hansen & Dysvik.

Mo sover nå i senga mi, etter at han kasta opp til lunchen igjen. Stakkars liten!!

Em sitter med sine nye PC. Min gamle Dell, som jeg har formatert for henne. Og jeg skriver mitt aller første blogginnlegg fra Mac! Og det innlegget vil jeg bruke på å stille noen spørsmål… Jeg er jo fersk på dette med Mac, så er mye jeg ikke vet.

 

  • Hvordan legger jeg inn egne fonter? Hvor?
  • Noen apper som jeg MÅ ha?
  • Kan man koble seg opp trådløst til en skriver?
  • Tips og triks jeg bør vite?
  • Tips om hvordan jeg best organiserer bilder og dokumenter? (På pcen hadde jeg ingen gode system på dette…)
  • Hvordan markere en tekst/deler av en tekst lett? Typ ctrl+home/end på PC..
  • Hvordan åpne en lenke i ny fane?

Akkurat nå står det helt stille, men kommer sikkert med fler spørsmål etterhvert. Men har dere Mac’ere noen gode tips som handler om helt andre ting enn hva jeg har spurt om her, så fyr løs!

Snart fremme!

Da er jeg snart framme på Steinkjer, og jeg fårntreffe småhjertene igjen. Jeg har savnet de så sykt mye, og det skal bli så godt å se dem!

Toget er framme der 15:16 – så det er en time til. I mens sittet jeg her med Facebook på gratis wifi, og Kaizers på øret *hjerte*

I Steinkjer blir det litt shopping, har nemlig fått skattepengene i dag. Og har lovet ungene Lego. Lego friends dyreklinikken til Em, og Lego duplo til Mo – som er samme som vi spiller på iPaden!

Og lovet Em at i skal handle nye klær til henne når skattepengene kom. Så skal se om vi får gjort det og.

Har hatt en ubeskrivelig fantastisk helg, men noen av de fineste menneskene i verden! Kommer vel et mer utfyllende innlegg senere. Men legger ved et bilde av hele gjengen samlet i Wisteria Lane ;)

20120625-141711.jpg

Marthe, Hannah, Eline, Cilla (Cecilie), Camilla, Kristine, Caroline, meg, Lisbeth, Nit (Anita), Ida og Line!

(innlegg fra iPad. Bildet er fra Hannah sitt kamera)

På denne kalde junidagen . . .

. . . må man plukke fram bilder fra deilige sommerdager, og bare håpe og tro at sola og varmen snart kommer tilbake!

Forrige uke var det strålende vær her. Og da måtte vi blåse opp badebassenget, og prøve det for første gang! I fjor lette jeg etter et slikt, men det var bare utsolgt – så da ble det bare et lite rundt baby badebasseng. Men i vinter en gang fant jeg dette, og da måtte jeg kjøpe det med en gang. Så det har ligget i eska si under senga mi helt til nå. Kjempegøy å endelig få prøve det!

Før noen rekker å tenke «Men hvor er det kjøpt?» – Så kan jeg ærlig innrømme at jeg ikke husker helt! Det er jo en stund siden jeg kjøpte det. Men det KAN ha vært på Toys R Us!

Em og Mo fikk prøve det sammen, og de storkoste seg! Vi håper på slike dager igjen!

Her er noen andre bilder fra de sommerdagene vi hadde. Deilig å sitte ute på altanen med musikk/spotify på iPaden og strikkinga mi! Fikk til og med litt farge.

Også har jeg tatt noen bilder av løvetann – det er en fin blomst, som gir skikkelig sommerfølelse! Noe av det fineste med våren, er å se alle blomstene komme tilbake etter vinteren.

Alle bildene kan også ses på Instagram @frkangell

WishList; Søte kopper!

Kom over disse søte koppene, og nå har jeg SELVFØLGELIG glemt hvor jeg fant de! HELP?!

Photobucket

Synes de var kjempesøte. Drikker en del «kaffe» (Dolce Gusto ♥) – så coffee-koppen hadda passa fint! Og LOVE er jo bare vakkert uansett!

Så hadde det vært så koselig å hatt jente og gutte-kopper til Em og Mo! De var så søte! Me want!

Men som sagt så har jeg helt glemt å lagre linken, så husker ikke hvor jeg fant dem. Så om noen vet, vær så snill å gi meg link! På forhånd takk!

EDIT: Fikk link på facebook av jeg kjenner. Jeg fant de tydeligvis på Min Engel.

Ebay-tips!

Jeg har blitt så glad i todelte pyjamaser til Mo, men er ikke så lett å finne slike i størrelse 1 år synes jeg. Men på Ebay har jeg nå funnet en selger som har noen kjempefine todelte pyjamaser for unger. Vi har to derfra nå, og venter tre til. Selgeren kaller seg vaenaitbaby, og har ganske rask leveringstid og 99,9% positiv tilbakemelding.
De to øverste her har vi fra før, den blå med ugla selvfølgelig. Utrolig søt!!
Og den nederste var jo nydelig! Klart han må ha en slik!

Photobucket

Sjalusidrama og intriger, samt en dose familietrivsel

Nå er jeg så sliten! Men det er litt sånn deilig sliten egentlig.

Det har vært full fart i helga, fullt opp med overnattingsbesøk hele helga, og barneselskap og familieselskap.

På fredag hadde Emma-Isabelle med seg ei klassevenninne, hun skulle overnatte her til lørdagen, så hun fikk vært med på barneselskapet. Så snart mamma/mormor var hjemme, dro jeg og de to jentene til byen for å handle inn til bursdagen.

Var innom både Princess og Cubus mens vi var i byen, handla pute til Mats-Oliver og noen topper til meg selv, var salg! Var også 30% rabatt på juinorpute hos Princess. Så i stedet for å betale 199 kr for ei pute, betalte jeg 139,50 – tror jeg det var. Det var kjekt!
Cubus var det ta 3 betal for 2 på veldig mye. Så kjøpte 3 jumpere. Kjøpte også en tunika til 49 kr.

Men skulle egentlig ikke si så mye om shoppingen. Brukte bare en time i byen, og da handla vi brus, ting for å bake med, ting til Mats-Oliver (bleier, fruktmos ++), mat til fredagskvelden osv.. Handlet for godt over 1000 kr faktisk, og alt dette på bare 30-40 minutter.

Trodde ikke jeg skulle rekke Idol, men vi var hjemme 19:55!! Fornøyd med Idol, helt greit at Maria gikk ut. Ikke helt min type artist. Dyktig? Ja! Men ikke noe jeg kunne kommet til å kjøpt. Jenny, Vegard og Fredrik er mer MEG. Dessverre er jo Fredrik gått ut..

Fredagskvelden ble tilbragt foran tven med pcen i fanget, Kylling på fatet og Pepsi max i glasset. Litt kos!

Når jeg skulle legge meg fikk jeg voldsomme smerter nederst i magen. Trodde først det var uka mi som var i anmarsj, men det kjentes annerledes ut. Tenkte på UVI, men tror ikke det var det heller. Klarte ikke sove, og var på nippet til å be mamma om råd, evnt få henne til å kjøre meg på legevakta. Men tok meg i stedet 2 Ibumetin, og la meg på sofaen. Der sovna jeg etterhvert, og sov til 06:15 – da var smertene borte.

Var en stressende lørdagsformiddag, hadde litt å gjøre før barneselskapet kl. 13 – og jeg sto faktisk på badet og ordna meg når gjestene kom. Hadde invitert 10 unger, som er så og si alle i klassene 1.-4. klasse på Statland Skole. 5 gutter og 5 jenter. Men det var bare 5 som kom, så de ble 6 til sammen – 5 jenter og 1 gutt. Så dere kan tro det ble litt sjalusidrama og intriger! Men alt i alt gikk det greit. Var en stund jeg syntes det var veldig leit, for jeg overhørte ei si «Alle synes det er kjedelig her!» – og da fikk jeg så vondt i mammahjertet mitt. Men etterhvert så virka det som alle hadde det fint og morsomt – tross alt!

Når barneselskapet var over, kom min storebror og hans to barn. Så det ble ikke stille i stua selv om selskapet var over. De skulle overnatte her, noe som alltid er koselig. Så var jeg i vei å henta Line – svigerinna mi – på Sjøåsen (3 mil unna) utpå kvelden, slik at hun og kom seg hit. Hun hadde vært i Trondheim på en konferanse. Ble tatt et glass vin før det ble natta.

I dag tidlig var Mo våken 07, og da var det på tide å stå opp. Eller, vi kosa og duppa litt i senga før vi sto opp 08:30 omtrent. Spiste god frokost alle sammen, med rundstykker og egg. Så var det bare å hive seg i rundt til neste selskap. Det var ikke mange som fikk til å komme i dag, ventet bare en av mine tanter og kusina mi, samt Emma-Isabelle sin pappa. Men var kjempehyggelig, selv om ikke alle fikk til å komme. Tror Em hadde ei fin helg.

Nå har alle gjestene dratt, og jeg sitter å sløver. Er sliten, men deilig sliten. Det er så hyggelig med slike helger. Familietrivsel. Men det samtidig godt når det blir «stille» i huset igjen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket