INTERIØR

Rosendahl Grand Cru Soft / I-Have-list & Wish-list

Er veldig glad i serien Grand Cru Soft fra Rosendahl, og har fått en del i denne serien nå. Men mangler en del før jeg kan si jeg har komplett serie, derfor en oversikt for venner og familie – slik at de ser hva jeg har og hva jeg ønsker meg – i forhold til bursdag (April) og neste jul.

Dette har jeg fra før:

Klart glass

Porselen

Annet – annet

 

Dette ønsker jeg meg:

Klart glass

Porselen

Annet

Annet – annet

InstaJuli

 

★ Sommer ★ Finkjole ★ Sko ★Mo med sko ★ Mo og mamma x2 ★ Sovende syk Mo ★ Macbook Pro ★ Barnearbeid?! ★ Vi matcher ★ Eventyrlig ★ Brente fingre ★ Hotellopphold ★ Bade ★ Strikke ★Nye gardiner ★ Ubongo ★ Fineste Em ★ Lilje ★ Interiør ★ Mo ★ Love ★ Ferieturpakking ★ Kaizerlove ★ Kjekkasgenser ★ Bjarne Brøndbo på Strupen ★ Kaizerlove ★ Macbook Pro ★ Kaizerlove ★ Sovende Mo ★ Jenny gifter seg ★ Fylle tanken ★ Nord-Norge ★ Fettere ★ Vakre Nord ★ Mo i Mariusgenser ★ Høye fjell og vakker natur ★ Disse ★ Naust og båt ★ Huset vårt i nord ★ Solnedgang ★ På lekeplassen ★ Vi glemmer aldri ★ Studier ★ Paradis på jord ★ Insekter in love ★ Vente på ferja ★ Moliven min ★ Fjell, fjell og mer fjell ★ Fake Converse ★ I øyeblikket ★ Fineste plassen på jord ★ Sistekvelden nytes med VIN ★

Nye wallstickers!

Kjøpte nye wallstickers til Mats-Oliver, på Ebay! Så da måtte vi flytte veggordet, som jeg uansett ikke var helt fornøyd med.

Den nye wallstickeren er med giraffer – som vi er så glade i! Og selv om den var mye større enn jeg hadde trodd, så synes jeg det ble kjempefint! Og de skyene, som sitter BOM-fast, pga dobbelsidig tape som er supersterk, passet jo faktisk greit inn i resten.

Veggordet ble flyttet til sengen, og ble satt skeivt på – så jeg når jeg hadde tatt bildet. Men sånn alt i alt synes jeg både veggen og senga ble finere sånn som det ble nå.

Legg merke til den lille linselusa som hadde lagt seg for kvelden, og lå å fulgte med på hva mamma holdt på med ♥

Photobucket

Oppussing av gammel baby-stol!

Hadde tenkt på det leeenge! Det å finne fram den gamle babystolen etter Em, som har stått og forfalt i kjelleren, for å pusse opp den til Mo. Babystolen er gått i arv lenge, og jeg vet ikke helt hvor mange som har brukt den. Men jeg _tror_ min lillebror, som blir 20 i år, brukte den når han var liten! Så kanskje ikke så rart den var slitt og dårlig!

Photobucket

Først når dåpen nærmet seg kom jeg i gang, fordi jeg ville ha den ferdig til dåpen – slik at Mo kunne sitte i den ved middagsbordet sammen med oss. Men ettersom jeg enda ikke hadde fått pute til den, og Mo satt stødigere i IKEA-stolen enn denne, så la jeg prosjektet litt på is – og heller konsentrerte meg om alle de hundre andre tingene jeg skulle gjøre før dåpen!

Men her om dagen tok jeg fram malekosten igjen, for å fortsette på arbeidet. Manglet nemlig bare ett strøk med maling, så var den ferdig!

Fargen heter Alladin, og er lys blå. Synes den er veldig fin. Em syntes den så litt grå ut. Så den er kanskje litt blågrå.

Den ble helt enkel, men fin synes jeg.

Photobucket

Men i og med at Mo ikke sitter stødig enda, så måtte jeg ha pute. Fant ei fin ei på ebay, som skulle passe til de fleste høystoler – og den passer jo, i og for seg… Men den er litt stor, kantene er litt høye i forhold til stolen. Men det har absolutt ingenting å si. Mo sitter mykt og godt, stødig. Og noen ganger lener han seg bakover, og da er det godt med den høye ryggen på puta.

Stolen skal uansett bare brukes til Mo-pappaen får somlet seg til å kjøpe Stokke sin Tripp Trapp stol – som han tenkte å kjøpe i dåpsgave (Jada, litt forsinka :p)

Photobucket

Pynt på soverommet.

Okai – det er kanskje litt dumt at denne fine pynten er «stuva» bort på soverommet, men sånn er det bare :p Står fint på plass oppe på kommoden til Mats-Oliver, og gjør det litt ekstra koselig der inne.

Elsker denne ramma fra Sofie’s Villa. Jeg måtte kjøpe to jeg, så jeg kan ha en til hver. Ikke fått satt i bilder enda da, hverken på Em sin eller Mo sin. Men det blir.

Photobucket

Dette glasset med roser fikk jeg i gave av tante Brit når jeg lå på sykehuset og Mo var under et døgn gammel. Rosene er ekte, og glasset er forseglet. Skikkelig fint!! Skal jeg ta godt vare på for alltid <3

Photobucket

Denne stenen fikk jeg av min beste venninne, som ikke lenger er min venninne :( Den står fint oppe på kommoden sammen med rammene, og glasset med roser. Et fint minne fra en fin tid <3 Miss you, and still care for you!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket