INTERESSER

Travle dager!

Da har skolen begynt igjen, og vi opplever travle dager!

Mats-Oliver begynte barnehagen igjen første uken i august. Da var det rett inn til ny avdeling og nye voksne. Så vi måtte jo gjennom en ny innkjøring. En dag var det så ille å gå fra han, at jeg gråt i bilen på vei hjem. Fordi jeg hørte hvor sint og lei seg han var i gråtingen sin! Det var kjempefælt! Men det var den verste dagen, og etter den dagen ble det gradvis bedre. En stund ble han veldig avhengig av smokken, og hun ene av de ansatte kommenterte dette – men sa at de ikke ville ta fra han tryggheten hans heller. Jeg ble litt bekymra, fordi vi holder på å venne han av å ha smokken på dagtid. Men forhørte meg litt med andre, fikk litt erfaringer, tips og råd – og bestemte meg for at det var viktig for han å ha tryggheten sin, og at vi heller fikk ta kampen senere. Men nå har han helt naturlig, selv valgt å legge vekk smokken. Han er flink å legger dne fra seg hjemme før vi drar, eller han legger den fra seg i BHG. Det hender seg at han har den når jeg henter han, men da er det fordi han er sliten og lei. Så det var i grunn ingenting å bekymre seg for! Men jeg er jo som mammaer flest, som bekymrer seg for alt mulig rart.

En annen ting jeg har vært bekymret for, har vært språket hans. Han har ikke noe særlig ordforråd, og selv om han snakker MYE – så er det lite vi forstår. Han lager også merkelige lyder for ord, som er «ord» som bare vi nærmeste da skjønner – fordi vi har lært oss språket hans. Derfor skal vi på oppfølgningstime etter 2årskontrollen, en språkkontroll. Mye fordi han ikke sa et ord når vi var på kontrollen også, så helsesøster fikk ikke hørt han. Vi skal dit 4. sept. Nå har riktig nok språket hans forbedra seg mye den siste tiden. Han gjentar mer av ordene jeg forsøker å lære han, og han begynner å bli flink. Så kanskje trenger jeg ikke være så bekymret for språket heller.

Her kan dere se noe av ordene han kan og ikke kan: VINE – Mo snakker

«Gravemaskin – traktor – toget – fly»

Emma-Isabelle derimot begynte på skolen 19. august. Og allerede på tirsdagen hadde hun sykkelprøve. Den besto hun med glans, så nå får hun sykle alene til skolen. For å bestå testen, måtte hun ha seg ny sykkel. Den gamle var gammel og dårlig. Bremsene fungerte ikke ordentlig, kjea hoppa av stadigvekk og satte seg fast, bakskjermen bare ramla av en dag +++ Så hun fikk seg ny sykkel, som jeg og pappaen kjøpte sammen. (Iallefall etter avtalen, men jeg har betalt alt til nå da! Men får igjen penger fra han snart).
Virker som hun har hatt en god start på skolen.

IMG_6716

Forrige helg hadde vi jentene hotellhelg i Trondheim. Mo var hos pappaen sin, men etterom Em sin pappa fortsatt er i Nord-Norge var hun med meg og mamma til Trondheim. Det Em ikke visste, var at vi skulle på Kaizers konsert på lørdagen. Det ble en LANG dag, med MYE venting. Vi var uten for Borggården kanskje i halv 5 tiden, da var det allerede en del folk – enda det ikke var innslipp før 19:00. Så vi venta der i 2,5 time ca. Fyltes opp med folk ganske fort egentlig. Vi var heldige da, for vi kom fremst – litt på siden. Så ble det mer venting. Kaizers skulle ikke på før 21:30. Mellom 21-21:30, fikk vi beskjed om at Kaizers ikke kom på før 22:00. Em ble kjempesliten og utålmodig. Mens jeg og mamma syntes at oppvarmingsbandet faktisk var ganske gode (Peevish Penfriend fra Trondheim). Når Kaizers endelig kom på scenen, var det ei som sang med og virka veldig stolt og fornøyd! Hun har jo arvet de sterke følelsene for Kaizers! ♡
Etterhvert ble hun dessverre veldig sliten og trøtt – det ble jo seint. Så hun satte seg ned på bakken, foran beina mine. Vakta ble bekymret for henne, så hun ble løfta over gjerdet, og fikk sitte foran gjerdet – helt framme ved scenen. Så hun hadde det ganske greit på slutten av konserten, og jeg tror det ble en opplevelse for livet!
Selv synes jeg det var en kjempekonsert!! Og på slutten ble det veldig emosjonelt for min del, og under Drøm videre Violeta, begynte tårene å trille – og det fortsatte ut konserten (2 låter). Utrolig trist å tenke på at jeg aldri får oppleve å stå fremst på en Kaizers-konsert igjen. De legger opp om 2 uker, da er det slutt. Skal selvfølgelig ned til Stavanger på nest siste konsert (var det vi fikk billetter til, da siste konserten ble utsolgt på 8 minutter – eller hva det var). Men da har vi sitteplasser. Kjipt! Men gleder meg noe SYKT!! Selv om det er forferdelig trist å tenke på at det er slutt etter den konserten. :’(

IMG_6826 IMG_6828

IMG_6827

IMG_6829

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Ellers har Emma-Isabelle vært på kontroll hos ørelegen igjen, og hun ble friskmeldt!! Trenger ingen sneller igjen, og ørene ser OK ut. Men om hun blir plaget i vinter, så fikk jeg beskjed om å ringe direkte til ØNH på sykehuset – trenger ikke gå innom fastlegen, og det var greit å vite!

Selv begynte også jeg på skolen 19. august. Og det rett i gang med tunge tema om psykisk helse. Uka som var nå, så startet vi med depresjon og schizofreni, fortsatte med bipolar lidelse, personlighetsforstyrrelser, demens og delirium, alkohol og rus, psyko-farmakologi, og avsluttet uken med selvskading og selvmord. Skrev i en gruppe jeg er med i på facebook, at jeg startet uka med depresjon og skulle avslutte den med selvmord – de så morsomheten i det, da de kjenner til galgenhumor! ;)
Jeg ble forresten skuffet over undervisningen om selvskading. Foreleser hadde satt av 5 minutter til temaet, fordi «det er noe dere som sykepleiere ikke kommer til å komme noe særlig borti» – fordi «selvskadere får poliklinisk behandling» og «det er fåtallet som skader seg så alvorlig at de trenger behandling på sykehus». Jeg kan vel helt ærlig si at mer eller mindre samtlige av de jeg kjenner som har vært/er selvskadere, har en eller fler ganger måttet oppsøke legevakt pga selvskading. Og de første de møter der er sykepleiere – hvor også ganske mange jeg vet om, blir møtt med veldig lite respekt og forståelse. Det er også mange selvskadere som har vært innlagt, en eller fler ganger. Og det er sykepleiere som arbeider på psykiatrisk avdeling også.
Faktum er at selvskading er veldig utbredt, det er så mange som driver med det eller har drevet med det. Både ungdom og voksne. Man kan finne dem overalt, og som sykepleier kommer vi garantert til å komme borti dem. Og da er det KJEMPEVIKTIG med nok kunnskap om temaet. Selv om dette med selvskading er noe man lærer best ved erfaringer i praksis, så trenger man å ha noe teori inn på forhånd – og det følte jeg ikke vi fikk på skolen på fredag. Dessverre! Selv er jeg heldig som har MYE kunnskap om temaet, både egne erfaringer og via gode venner og bekjente.

Men det er uansett godt å være tilbake på skolen igjen. Selv om det betyr travle dager. Mye spennende dette året, så gleder meg!

De to siste torsdagene har ungene deltatt på sykkelløp, og nå sist fikk de medalje og premie. Det var stor stas. Min lille Mats-Oliver ble omtalt som den som hadde syklet lengst forrige torsdag, da han løp rundt med balansesykkelen sin hele tiden! Han ble også omtalt som den som hadde vært innom alle sølepyttene! Nå på torsdag ble han også omtalt som den som syklet mest, men nå  var han mer rolig enn sist. Han var sliten tror jeg. Superstolt av ungene! Er også stolt over meg selv, som ikke lot meg trigge – av noe som tidligere hadde vært en veldig triggende situasjon. Begynner vel å bli «vant» med å se mennesker jeg ikke takler å se, og begynner å takle det bedre og bedre. Livet mitt skal ikke stoppes pga én person! At ungene mine får delta på sykkelløp, er mye viktigere! ♡ Ungene foran alt!

Ellers har vi det kjempebra! Stortrives i huset, og koser oss sammen! ♡ ♡ ♡ ♡

InstaJuli

 

★ Sommer ★ Finkjole ★ Sko ★Mo med sko ★ Mo og mamma x2 ★ Sovende syk Mo ★ Macbook Pro ★ Barnearbeid?! ★ Vi matcher ★ Eventyrlig ★ Brente fingre ★ Hotellopphold ★ Bade ★ Strikke ★Nye gardiner ★ Ubongo ★ Fineste Em ★ Lilje ★ Interiør ★ Mo ★ Love ★ Ferieturpakking ★ Kaizerlove ★ Kjekkasgenser ★ Bjarne Brøndbo på Strupen ★ Kaizerlove ★ Macbook Pro ★ Kaizerlove ★ Sovende Mo ★ Jenny gifter seg ★ Fylle tanken ★ Nord-Norge ★ Fettere ★ Vakre Nord ★ Mo i Mariusgenser ★ Høye fjell og vakker natur ★ Disse ★ Naust og båt ★ Huset vårt i nord ★ Solnedgang ★ På lekeplassen ★ Vi glemmer aldri ★ Studier ★ Paradis på jord ★ Insekter in love ★ Vente på ferja ★ Moliven min ★ Fjell, fjell og mer fjell ★ Fake Converse ★ I øyeblikket ★ Fineste plassen på jord ★ Sistekvelden nytes med VIN ★

I ♡ hearts

I det siste har jeg strikket noen hjerter, og vil gjerne vise fram her på bloggen. Endelig noe å blogge om, og endelig litt tid til å blogge. Lovet jo et innlegg forrige helg, men tiden strakk ikke til / jeg orket ikke. Jeg kosa meg med å dra på besøk, spise god mat og bare slappe av. Men her kommer hjerter:

Oppskriften til hjertene fant jeg i boken «med hjerte for strikk» av Bente Presterud Røvik – som jeg kjøpte gjennom hobbyklubben.

Work in progress… Begynte å strikke hjertet kvelden før, men måtte ta med meg det på skolen og fullføre det! Ble litt hekta kan man si. Var så spent på resultatet.

Første hjerte – med pynt – er ferdig!

Ble veldig fornøyd med det, og begynte derfor raskt på fler hjerter. Laget blant annet hjerter jeg ga i gave til to små guttebabyer jeg var å hilsa på forrige helg. To av mine barndomsvenninner som har fått baby i sommer (juli,august) – og jeg var å hilsa på dem for en uke siden.♡

 

Ble de ikke fine?? Får nye ideer stadigvekk, så hjertene blir jo bare bedre og bedre, synes jeg selv da. Lærer underveis, og får nye ideer underveis.

I tillegg til disse har jeg laget to rosa like hjerter, som Emma-Isabelle og Sarah har fått. De ble pyntet med en rød blomst og et gult bånd.

Og siste hjertet var en gave til min kjære svigerinne på hennes bursdag. Et helt enkelt hjerte, uten mye dilldall. Fargene lyver litt…


Og er allerede på god vei med nye hjerter! De er så lett å strikke, og det blir så fint!

Nonstop cookies til kvelds!

Etter middagen i dag, ble det snakket om dessert – men vi hadde ikke noe i hus. Line snakket om å lage vafler eller amerikanske pannekaker (som vi hadde her i går). Men først skulle Line og Kris Even ta med seg jentene (Em og Sarah) på sjøen for å fiske litt. De var nemlig på sjøen tidligere i dag, men da var Filip med – og han ble så fort utålmodig, så det ble ikke noe fisking. Jeg sa at Filip kunne jo være her sammen med meg, Mo, mamma og pappa (farmor og farfar til Filip).

Så begynte jeg å få lyst til å bake noe, så sjekket hva vi hadde og satte meg etterpå ned for å søke litt rundt etter oppskrift på noe jeg kunne lage med det vi hadde tilgjengelig. Og fant oppskrift på nonstop cookies!

NONSTOPCOOKIES OPPSKRIFT!
125 g margarin

3 dl sukker
2 egg
2 ts vaniljesukker
4,5 dl hvetemel
1 dl kakao
1 ts bakepulver
1 ts salt
Nonstop 

1. Rør margarin og sukker hvitt.
2. Rør inn 1 og 1 egg.
3. Bland alt det tørre i røren.
4. Elt inn nonstopene.
5. Bruk skjeer til å fordele røren på en stekeplate med bakepapir.
(trenger ikke trykkes ned, de flyter utover når de stekes) 

Stek på 200 grader midt i ovnen i 8-9 minutter
(alt avhengig av ovnen din, følg nøye med dem)  

Guttene fikk smake seg en kjeks her i sted, og de kom på kjøkkenet og ba om «mære» (som Filip sier) – så vil tro de falt i smak! Smakte på dem selv også, og de ble veldig gode! Så nå venter vi bare på at fiskerene skal komme hjem, så vi kan spise kjeks og drikke kaffe og brus (evnt saft, melk eller hva ungene vil ha..) – håper bare de kommer snart, er jo sengetid for de minste om bare en halvtime.

Pakker ned Mac’en og masse annet!

I morgen setter vi nemlig snuta mot Trondheim. Skal ta oss ei natt på hotel, før vi skal i barnedåp på søndag! Min lille nevø skal døpes, og jeg skal være fadder! For at vi skal slippe å starte kjøringa halv 8 om morgenen, og ha en laaang dag i Trondheim – med tilsammen 6 timer kjøring, så tar vi ei hotellnatt!

Det blir koselig med barnedåp! Og det blir spennende å treffe Richard sin familie. Og jeg håper ungene er tålmodige og snille. Mamma skal være med dem når jeg må trå til som fadder. Men satser på Ingrid feks kan gi henne ei hjelpende hånd.

Under ligger ved en sniktitt på antrekket mitt! La ut bildene på Instagram (@frkangell) for noen dager siden, og fler spurte etter å få se hele kjolen. Men med syke barn og alt mulig, har jeg ikke fått tatt bilde enda. Men det kommer.

Tar med Mac’en, i tilfelle det blir dødtid på hotellet etter ungene har lagt seg.

På denne kalde junidagen . . .

. . . må man plukke fram bilder fra deilige sommerdager, og bare håpe og tro at sola og varmen snart kommer tilbake!

Forrige uke var det strålende vær her. Og da måtte vi blåse opp badebassenget, og prøve det for første gang! I fjor lette jeg etter et slikt, men det var bare utsolgt – så da ble det bare et lite rundt baby badebasseng. Men i vinter en gang fant jeg dette, og da måtte jeg kjøpe det med en gang. Så det har ligget i eska si under senga mi helt til nå. Kjempegøy å endelig få prøve det!

Før noen rekker å tenke «Men hvor er det kjøpt?» – Så kan jeg ærlig innrømme at jeg ikke husker helt! Det er jo en stund siden jeg kjøpte det. Men det KAN ha vært på Toys R Us!

Em og Mo fikk prøve det sammen, og de storkoste seg! Vi håper på slike dager igjen!

Her er noen andre bilder fra de sommerdagene vi hadde. Deilig å sitte ute på altanen med musikk/spotify på iPaden og strikkinga mi! Fikk til og med litt farge.

Også har jeg tatt noen bilder av løvetann – det er en fin blomst, som gir skikkelig sommerfølelse! Noe av det fineste med våren, er å se alle blomstene komme tilbake etter vinteren.

Alle bildene kan også ses på Instagram @frkangell

I’m so proud!

Jeg er så stolt av meg selv! Jeg har nemlig, i dag, ferdigstilt Mariusgenseren jeg har strikket til Mats-Oliver. Jeg så enden i går, og ble litt for ivrig. Og som ordtaket sier: Hastverk er lastverk! Jeg klarte å sy armen på vranga! Reaksjonen min var å starte å le, og rope på mamma, før tårene nesten tok meg! Må le litt når jeg tenker på det nå! Jeg var kjemperedd for at jeg hadde ødelagt ALT! Heldigvis var det lett å sprette opp sømmen, og sy på nytt. Men det orka jeg ikke begynne med i gårkveld. 

Men i dag har jeg hatt god tid til å jobbe med genseren, ettersom Mats-Oliver er sammen med pappaen sin. Så da har jeg spretta opp sømmen, og sydd i armen på nytt, jeg har sydd inn tråder og strikka opp masker til å strikke halsen. Jeg har sydd på mitt eget navnebånd på den, og jeg har dampstrøket den! Så nå er den klar til bruk!

Jeg kjenner jeg er kjempestolt av meg selv! Det er bare 9 måneder siden jeg lærte meg å strikke på ordentlig, og jeg hadde ALDRI i verden trodd at jeg skulle kunne klare å strikke OG montere en genser for egen hånd! Fram til nå har jeg strikket en haug ullbukser, noen babyvotter og to luer.
Bare èn gang i min strikkekarriere har jeg vært stoltere, og det var da jeg fullførte min aller første monsterbukse – og fikk se at jeg faktisk KUNNE STRIKKE!
Mariusgenseren er mitt – til nå – største prosjekt, og det er klart jeg er kjempestolt av å ha fått det til! Gleder meg til at Mo skal begynne å bruke den! Har alltid vært så glad i Mariusmønsteret, jeg!

Jeg kjøpte garn til å strikke til Emma-Isabelle også. Men mamma sa hun kunne og ville strikke den – så da overlot jeg det til henne. Hadde jeg visst at jeg skulle få det til å greit selv, så kanskje jeg hadde villet strikke den selv.  Var jo redd jeg ikke skulle bli ferdig til høsten/vinteren, men jeg brukte i underkant av 3 uker på denne til Mo, så da hadde jeg nok rukket over Em sin også – før det ble høst! Men kanskje jeg heller skal fokusere på mine X antall andre prosjekter, som ligger halvferdig i strikkekurven min?!

  • Hva synes dere? Ble den ikke fin?
  • Strikker du noe?

Første innlegg fra iPad

Dette er et testeinnlegg, forsøker å blogge fra min fine bursdagsgave (til Kristel, fra Em og Mo (Kristel)). En iPad – som jeg er veldig fornøyd med. Syntes jeg fortjente det, nemlig.

I dag er det 4 dager til bursdagen min. Og 3 dager til søstra mi sin bursdag. Og til helga skal vi alle treffes. Marianne, Richard og lille Nikolai kommer :) Line, Kris Even, Sarah og Filip kommer :) Og forhåpentligvis kommer Ole Marius og Ingrid innom også. Så det blir ei helg med mye familietrivsel :)
På søndag er det mulig det kommer fler også, og da blir det kaffe og kaker.

Jeg har allerede fått en bursdagsgave også, den kom i posten like før helga og var fra Ida

20120423-084205.jpg

20120423-084345.jpg

Fin ja??

Forresten noen som vet om det er noen begrensning på hvor mange bilder man kan laste opp til innlegg vis iPad? Fikk til bare to, det tredje mislyktes.. Har det noen med antall kb å gjøre?

Tjue12 – Påsken!

Jeg vet! Jeg har vært en elendig blogger i det siste. Og det er fler grunner til det. Jeg har følt jeg ikke har hatt noe å skrive om, og jeg har følt jeg har hatt mye å skrive om – men ikke klart å finne ordene. Jeg har også følt at jeg ikke har hatt tid eller ork til å sette meg med bloggen. Det kreves litt å ha en aktiv 1åring i hus. Og på kveldstid har jeg heller prioritert å sitte med strikkingen.

Så føler jeg har mye å ta igjen, og mye å fortelle om. Så her kommer litt om påsken vår.

Photobucket

Den boksen til høyre laget jeg til Em til påske. Brukte en eggekartong med plass til 6 egg. Pyntet den med ark, bånd, blomster, maling, dymo. Også kjøpte jeg kinderegg som jeg putta inni. Em ble kjempeglad!

Den til venstre er Em sin. Vi lagde hvert vårt «tre», som vi pynta med påskefugler som vi laget hos Line og Sarah, samt noen egg vi malte her hjemme. Vi laget også noen påskekaniner, som fikk stå i blomsterpotter rundt om i huset. Gøy å holde på med litt hobbysaker. (I bakgrunnen de fødselstavlene jeg har laget til ungene).

Første helga i påsken var jeg og ungene på overnatting hos Line og ungene. Kris Even var nemlig reist nordover med pappa, og skulle være borte hele påsken. Tror det er første året på leeenge at jeg dropper revyen og revyfesten – som er årlig tradisjon i bygda den lørdagen før påsken. Det er alltid koselig å være hos Line og dem, og denne lørdagen etter at de minste ungene var lagt, koste vi (jeg, Line og Em) oss med Mario Party 9 på Wii – mens jeg og Line drakk rødvin, og Em fikk ostepop og brus. Det er jo så klart litt hektisk med 4 unger i hus, det er ikke alltid ungene er enige – det blir mye rot og bråk. Men det var ei kjempefin helg likevel. Jeg kosa meg iallefall, og virker som ungene gjorde det også.

Tirsdagen dro jeg, mamma og ungene og handlet inn til påske. Fant ut vi skulle kjøre til Lauvsnes å handle. Fikk vi oss en liten tur med det samme :)

Onsdagen kom Line og ungene utover til oss. Og denne onsdagen hadde vi hjortestek, og Ole Marius og Ingrid Marie var også til middag. Var kjempegod mat!
Torsdagen hadde vi lammelår, og det var enda bedre!! Helt nydelig!
de ble over til fredag, og både onsdagskvelden og torsdagskvelden kosa vi oss med vin når ungene var lagt. Vi spilte Wii med Em. Og vi hadde det rett og slett kjempehyggelig og veldig morsomt. Lo så tårene trilla innimellom! Og det var jo den inteligensen da! (*intern humor*)

Var noen koselige dager med dem på besøk, men man kjente jo at man var litt sliten også. Ble sende kvelder, og opp tidlig med ungene.
Så det var godt å tenke på at begge ungene skulle ha pappa-lørdag. Helt til jeg snakket med Vilhelm, og han ikke skulle ha Em før på søndagen. Men Mo var borte hele lørdagen da. Og Em hadde plutselig feber, så hun lå bare på sofaen og i senga si. Derfor ble den søndagen hos pappaen avlyst. Men det hadde ikke noe å si.

Vi hadde tenkt oss ut å grille en dag, men mamma var dårlig fra onsdagen av. Og Em ble dårlig til helga. Og været var ikke helt med oss heller, så da ble det ikke noe av det. Men vi hadde da en kjempefin påske likevel vi. Ja, selv om det kom 40 cm SNØ til påsken! HIMMEL! Var ute å lekte i snøen på fredagen da, med alle ungene. Og fikk et raske besøk av kusine Hege-Renate og hennes John-Henning og hunden deres. Det var stas for ungene det, å hilse på hunden. Virker som Mo er glad i dyr, selv om vi ikke har noen selv.

Em var frisk nok til skolen på tirsdagen, tilsynelatende iallefall. Feber steg nemlig igjen, og hun måtte være hjemme fra skolen både onsdag og torsdag. Skjønte det var noe, når hun tirsdagskvelden sovna i stresslessen her, og jeg måtte bære henne til sengs.

Slik så forresten treet til Em ut, da påsken nærmet seg slutten:

Photobucket

Strikkedilla ble til hettelue med pongponger!

Det er jo ingen hemmelighet at jeg er blitt så glad i å strikke siden sommeren tjueelleve. Og mitt siste prosjekt var en lue til Mats-Oliver. Den brukte jeg ikke lang tid på. Startet opp lørdagskvelden, og kom godt i gang.

Photobucket

Søndag hadde vi besøk nesten hele dagen, så da ble det ikke strikka noe særlig. Så strikka jeg litt mandag og litt tirsdag, og tirsdagen midt på dagen en gang var lua ferdig, og Mo fikk prøve den.

Photobucket

  • Ble han ikke søt??

Den var veldig lett å strikke, selv om det var en del teknikker jeg ikke har prøvd meg på før. Bittelitt guidens fra mamma, så ble det greit.

Oppskriften er hentet fra Drops – Garnstudio. Selv strikket jeg i størrelse 2 år, slik at den blir passende til neste vinter.

Syntes den var så søt, så måtte bare prøve meg på den. Og når den gikk så greit nå, så skal jeg meget mulig strikke den til minste nevøen min også. Søstera mi strikker nemlig ikke selv, hun er mer av den typen som hekler hun. Så da må tante Kristel trå til å strikke litt til Nikolai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket